Delicatese de Revelion

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Cireasa Masterchef! Delicatese de Revelion

Mesaj  Chef Foa la data de Joi 31 Dec 2015, 19:29

Buna seara, chefi! Sunt chef Foa si azi preparam delicii de seara dintre ani. 

Chef Foa


Varsta : 16
feminin
Mesaje : 9532
KinzCash : 15609239
Joburi/Distractii : -

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Cireasa Masterchef! Re: Delicatese de Revelion

Mesaj  Chef Foa la data de Joi 31 Dec 2015, 19:33

1. supa de pui cu stafide

aveti nevoie de :
100 g pui concelat
25 g morcovi
25 g cartofi
marar, dupa gust
50 g stafide confiate
Very Foa  un chef Foa
Tasting palarie de bucatar

si bineinteles,  Hurry up! cuptorul




Puneti puiul  Meat si restul ingredientelor in apa fiarta. puneti stafide la final si taaaa-daa.. bon apetit! la multi ani 2016 !  Eye Smile :arrow:2016

Chef Foa


Varsta : 16
feminin
Mesaje : 9532
KinzCash : 15609239
Joburi/Distractii : -

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Cireasa Masterchef! Re: Delicatese de Revelion

Mesaj  Chef Foa la data de Joi 31 Dec 2015, 19:36

carnati cu maioneza si *****


cumparati 1/2 kg de carnati, amestecati maioneza de la Mc'Donalds cu carnatii si puneti ***** turcesc in carnati. se mananca la rece, de preferabil cu apa rece sau sampanie, ca tot e Revelionul.


saramura cu somon fume


luati apa de la varza murata si puneti-o prin somonul proaspat afumat. se savureaza alaturi de suc mijlociu. 

Chef Foa


Varsta : 16
feminin
Mesaje : 9532
KinzCash : 15609239
Joburi/Distractii : -

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Cireasa Masterchef! Re: Delicatese de Revelion

Mesaj  Chef Foa la data de Joi 31 Dec 2015, 19:40

Ciorba halucinante cu iaurt taranesc



va trebuie : 1 l de urina
galetusa de iaurt covalact
niste inregistrari cu chef Patrizia
un crevete fara ochi


puneti urina alaturi iaurtului si amestecati energic cat timp auziti vorbele bucataresei Patrizia. Luati crevetele si aruncati-l zdravan in ciorba halucinante. Se mananca pe-ndelete! 

Chef Foa


Varsta : 16
feminin
Mesaje : 9532
KinzCash : 15609239
Joburi/Distractii : -

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Cireasa Masterchef! Re: Delicatese de Revelion

Mesaj  Chef Foa la data de Joi 31 Dec 2015, 19:42

Piftie din burta lui Chef Hadeanu


aveti nevoie de :


burta lui sef hadeanu  Extrem


morcovi fierti
gelatina de porc


Transati burta lui Sef Hadeanu *care are cam 20 kg* . Puneti-o pe tava si amestecati cu gelatina si legumele, dupa care o puneti in frigider ca sa se intareasca. 

Chef Foa


Varsta : 16
feminin
Mesaje : 9532
KinzCash : 15609239
Joburi/Distractii : -

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Cireasa Masterchef! Re: Delicatese de Revelion

Mesaj  Patricia la data de Joi 31 Dec 2015, 19:48

suc natural cu seminte


aveti nevoie de:
seminte de la papagali (acelea care contin si fructe printre)
15ml de acuarele
apa
5 linguri de zahar/ sare (dupa plac)
un chef Patrizzia ca mine Very Halucinante
palarie de bucatar
cuptorul Hurry up!

Luati un pahar, sau ceva in care sa puneti apa. Adaugati, cu o lingura, 15ml de acuarela. Puteti pune orice culoare, e dupa gustul dvs. Dupa aceea, adaugati semintele de papagali. Daca vreti sa fie maruntele, da-ti-le prin blender, dar nu va recomand asta, isi vor pierde gustul. Puneti toata cutia de seminte. La urma adaugati 5 linguri mari de zahar/sare . Depinde, eu prefer combinate. (5linguri zahar+ 5linguri sare). Voilla~ Tea
Natural si gustos, asa arata un suc sanatos! Perfect pt. revelion. Papagalilor sa nu le mai dati nimic de mancare, lasati-i sa bea din aceasta delicatesa cu seminte.
avatar
Patricia
CandyKinz
CandyKinz

masculin
Mesaje : 3209
KinzCash : 15664994

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Cireasa Masterchef! Re: Delicatese de Revelion

Mesaj  Chef Foa la data de Joi 31 Dec 2015, 19:56

cremsnit cu mustar


aveti nevoie de :

  • foietaj de placinta Foanista
  • mustar Delikat 
  • crema de snitel *ca doar e cremSNIT*
  • Very Foa  de un Foa ***

  • o tigaie Dry Cooker
  • grill pentru sunculita arsa  Gratar
  • frunze verzi de susan pentru aroma melodioasa
  • nutella sau finetti, insa eu prefer diareea ca e naturala, 0% chimicale si e tot maronie   Lol!



Puneti foietajul la grill si asteptati pana se maroneste. Umpleti cu crema de snitel si cu nutella/finetti/diareea dupa care cu tigaia prajiti 100 g de mustar pe care il imprastiati in cremsnit.  foile de susan le puneti intre straturile cremsnitului si gata! 

Chef Foa


Varsta : 16
feminin
Mesaje : 9532
KinzCash : 15609239
Joburi/Distractii : -

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Cireasa Masterchef! Re: Delicatese de Revelion

Mesaj  Patricia la data de Joi 31 Dec 2015, 19:57

crema verdettzi  alien


aveti nevoie de:
frunze, de la toate plantele posibile, puteti sa le furati din magazin sau pur si simplu de acasa, nu conteaza de care
spanac
petale de flori, pt. decor
bucatareasa Patricia (a.k.a me ) Very Halucinante
palaria de bucatar

Luati frunzele (ar trebui sa aveti cam 2kg de frunze) si pune-ti-le in blender. Dupa ce sunt BINE amestecate, avand o culoare usor verzuie-galbuie, adaugati si spanacul in blender, amestecandu-l alaturi de frunzele gata maruntite. Dupa acesti pasi, totul este cam gata. Dar , pt. un aspect delicios, faceti un platou. Puneti pasta aceasta pe felioare de paine, si puneti o petala de floare pe fiecare. VOILLA~ Hello! Perfect pentru revelion.
avatar
Patricia
CandyKinz
CandyKinz

masculin
Mesaje : 3209
KinzCash : 15664994

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Cireasa Masterchef! Re: Delicatese de Revelion

Mesaj  Chef Foa la data de Joi 31 Dec 2015, 20:00

salata de balegar cu piept de pui


Reteta asta o gateau bunicii mei la tara la Buzau. o recomand celor taranisti cu mare inima de Revelion  Eye Smile




Folositi:


balegar de la calul din vecini
puiul din cotetul de alaturi
un bidon de 2 l de apa plata
2 catei husky de usturoi


puneti pieptul din pui in bidon. amestecati cu mujdei de usturoi si puneeti un strat consistent de balegar deasupra. amestecati omogen si incalziti , daca e necesar, preparatul la 24,48 grade Celsius. lasati-l la uscat si il mancati dupa circa 2-3 ore de la punerea puiului. se degusta de asemenea cu fecale de catel sau kkreze de oaie, ca tot suntem la tara. lma de 2016. 

Chef Foa


Varsta : 16
feminin
Mesaje : 9532
KinzCash : 15609239
Joburi/Distractii : -

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Cireasa Masterchef! Re: Delicatese de Revelion

Mesaj  Patricia la data de Joi 31 Dec 2015, 20:07

racituri (new recipe)


Ingrediente:
• muci / sapun sau sampon sau gel de dus tinut in frigider pentru aprox 10 minute
• sumon fumé
• palaria de bucatar
• Patriciat  Very Halucinante

Adaugati mucii/ sapunul sau samponul sau gelul de dus tinut in frigider pentru 10min intr-un bol, iar dupa aceea adaugati sumonul fumé. Acesta trebuie sa fie crud. Lasati la frigider o noapte si gata! Vuala.
avatar
Patricia
CandyKinz
CandyKinz

masculin
Mesaje : 3209
KinzCash : 15664994

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Cireasa Masterchef! Re: Delicatese de Revelion

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum